Handelsbetingelser

 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.detskoennehjoerne.dk

Www.detskoennehjoerne.dk ejes af Det Skønne Hjørne v/Gitte Jensen, CVR-nr. 27382444, Havnegade 7, 9550 Mariager, tlf. 26125720, mail: info@detskoennehjoerne.dk
Aftalerne indgås på dansk.

BETALING & LEVERING:

Vi modtager betaling med:
Dankort
Visa
MasterCard
MobilePay på 26125720
Bankoverførsel til Reg. nr. 9323 – Konto 9703993
(ordren afsendes når betaling er modtaget)
Du kan også vælge rentefri afbetaling med ViaBill

Vi opkræver gebyr for betaling med [ skriv hvilke betalingsinstrumenter du opkræver gebyr for at betale med og gebyrets størrelse] Anvendes MobilePay til betaling opkræves gebyr for det underliggende betalingskort.

Beløbet trækkes naturligvis først, når varen afsendes.
Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne i webshoppen er angivet i danske kroner inkl. 25% moms.
Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt, 39,- kr. for ordre under kr. 300,-
Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.
Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Vi afsender så vidt muligt din ordre senest dagen efter dit køb.
(ellers 1-3 dages levering)

Vi leverer varerne med PostDanmark til pakkeshop nær dig.

Vi leverer udelukkende til Danmark.

FORTRYDELSE:

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler online via www.detskoennehjoerne.dk og ikke ved køb i vores fysiske butik.
Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.
Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen/emballeringen på hudpleje, parfume, makeup og spiselige varer.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev, en e-mail eller en fax, hvor du oplyser, at du fortryder til [Indsæt virksomhedens navn, fysisk adresse, telefonnummer, fax-nummer og e-mailadresse]. [Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.]
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os eller til Det Skønne Hjørne, Havnegade 7, 9550  Mariager, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.
Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug.
Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Du må IKKe bryde forseglingen/emballeringen på hudpleje, parfume, makeup og spiselige varer.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den.
Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

REKLAMATION:

– Hvis der er noget galt med varen
Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiale eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.
Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig pr. mail til os på info@detskoennehjoerne.dk

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.
Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.
Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse.
Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

KLAGEGANG:

Kan vi ikke blive enige om behandling af reklamationen, kan du evt. indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Du kan indgive din klage via www.forbrug.dk

Jeg ser glæder mig til at modtage din ordre i webshoppen, og lover dig at jeg vil gøre ALT hvad jeg kan for at give dig en god oplevelse når du handler på www.detskoennehjoerne.dk

På skønt gensyn
Gitte Jensen
Ejer

0

Din varekurv