3 små skønhedsbehandliger der gør en stor forskel

Nogle gange er det "de små ting" der gør en stor forskel i en travl hverdag - sådan er det også med skønhedsbehandlinger. 

Du får her mine 3 små favorit anbefalinger:

Retning af bryn - jeg plejer faktisk at sige det er det billigste ansigtsløft man kan fåNår brynet er rettet og veldefineret giver det hele dit ansigt et "løft" og får dig til at se friskere og mere velplejet ud, også selvom du ikke bruger makeup. Bruger du ikke makeup og er dine bryn lyse eller har mistet lidt naturligt pigment med alderen kan du evt. vælge også at få dem farvet i forbindelse med retningen, det gør en kæmpe forskel. De kunder jeg har der kommer fast til retning & farve af bryn kommer typisk hver 4 uge. 

Lash Lift - giver dine vipper et smuk naturligt buet løft der åbner dit øje og sætter dine smukke øjne i fokus. Behandlingen tager ca. 45 minutter, du er (hos mig) puttet under et lunt tæppe på en dejlig blød briks og skal bare slappe af og lytte til den stille musik mens jeg arbejder. Løftet er semi-permanent og giver dig buede vipper der gør vippebukkeren overflødig i 4-6 uger, hvis du ønsker det kan du få vipperne farvet i forbindelse med dit Lash Lift . Du kan læse mere udførligt om selve Lash Lift behandlingen HER. Jeg anbefaler dig at investere i en Lash Conditioner (vippepleje) der bruges dagligt når du får lavet Lash Lift, præcist som du bruger balsam/conditioner hvis du har fået lavet krøller hos frisøren. 

GelColor - perfekt lakerede negle i ca. 2 uger. En GelColor manicure ligner på mange måder en klassisk manicure, men den neglelak der bruges holder efter belysning i en speciel lampe i ca. 2 uger uden at skalle. Har kunder der kan gå med den 3 uger, hvis de syntes udvoksningen af neglen bliver for tydelig lakerer de bare over med almindelig lak til den sidste uges tid. Hos mig sætter jeg 45 minutter af til behandlingen og dine negle kan puttes i lommen umiddelbart efter du har taget hånden ud af lampen sidste gang, der er ingen tørretid.

Alle 3 behandlinger er behandlinger jeg selv benytter mig af, Lash Lift får jeg lavet af en kollega, de andre 2 behandlinger klarer jeg selv. 

Jeg og mange af mine kunder får det lavet året rundt, andre kunder kommer et par gange om året op til deres sommerferie og når julefrokostsæsonen starter.