Jeg vil ikke forsøge at bilde dig ind at en smuk, sund og stærk hud kommer af sig selv.

Men jeg vil fortælle dig at det med en kombination af professionelle ansigtsbehandlinger på min hudplejeklinik og opfølgende hjemmepleje med de produkter jeg anbefaler dig er muligt for dig at få den hud du ønsker dig.

Sammen lægger vi en plan for dit behandlings forløb og din hjemmepleje rutine så du får mest muligt ud af begge dele - og får mest muligt ud af dit hudplejebudget.

Din hud forandres ikke fra den ene dag til den anden, det kræver tålmodighed og vedholdenhed fra din side, forstået på den måde at din daglige hudpleje rutine er en forlængelse af dine ansigtsbehandlinger og derfor afgørende for din huds tilstand og udseende.

Når vi på klinikken har aftalt behandlingsforløb får du samtidig mine anbefalinger til hjemmepleje.
Du kan selvfølgelig  købe dine hudplejeprodukter i forbindelse med din behandling på klinikken
eller
du kan bestille i WEBSHOPPEN til "Bestil & Hent" så dine hudplejeprodukter står klar til afhentning på et aftalt tidspunkt
eller
du kan vælge at få dem leveret

Vælg den løsning der passer dig bedst når du taster din bestilling i webshoppen.

OBS!
Bruger du pHformula hudplejeprodukter så kan de ikke længere bestilles i webshoppen da pHformula har forbudt autoriserede behandlere at forhandle deres produkter i webshops.
(det betyder også at du skal være opmærksom på om det er ægte varer du køber hvis du finder en webshop med pHformula på nettet)

Du kan altid bestille pHformula hudpleje hos mig på mail info@detskoennehjoerne på telefon/sms 26125720 eller sende mig en besked via Facebook og efterfølgende betale via Mobilpay eller bankoverførsel.