Om Det Skønne Hjørne

Hej jeg hedder Gitte

Jeg er uddannet hudterapeut & kosmetolog en uddannelse jeg bruger hver dag på min hudplejeklinik hvor jeg hjælper kvinder og mænd med at få den hud de ønsker sig. Jeg har været i branchen siden 2003 - alle årene som selvstændig, da det gør at jeg selv 100% kan stå inde for det jeg tilbyder dig, både når det gælder behandlinger på hudplejeklinikken og de hudplejeprodukter jeg forhandler. 

Jeg elsker det jeg laver fordi....

Jeg får lov at se min kundes glæde når hun eller han ser sig i spejlet efter sin behandling på klinikken og er tilfreds med resultatet. Jeg elsker at se hvordan min kunde går fra min hudplejeklinik med rank ryg og fornyet energi fordi hun/han har prioriteret sig selv. 

Egenomsorg er nemlig også at få en ekspert til at tage sig af ens hud. 

Hvorfor webshoppen Det Skønne Hjørne??

For jeg via min uddannelse og erfaring kan hjælpe dig med at finde frem til hudplejeprodukter og rutiner der passer til netop din hudtype - og ikke mindst din livsstil, for selv ikke det dyreste hudplejeprodukt hjælper hvis det bare står og samler støv på hylden. Så har du brug for at finde rundt i hudpleje-junglen står jeg klar til at hjælpe dig. 

Enten med råd og indlæg på min BLOG eller på Facebook hvor jeg jævnligt lægger produkter, tilbud og hudpleje råd op.

ALT hvad du finder i min Beauty Webshop er nøje udvalgt af mig, så jeg føler jeg kan stå inde for alle produkter du finder hos mig OG så DU får fuld valuta for dine penge. 

Hvis du er i tvivl om hvilke hudplejeprodukter og hudplejerutiner der passer til netop DIN HUD, så book en hudanalyse / hudkonsultation enten fysisk på klinikken eller online via FaceTime eller på skrift i en mail / messenger besked. 

Du behøver nemlig ikke gøre meget - bare du gør det rigtige. På den måde får du mest muligt ud af dit hudplejebudget.

-Sammen finder vi en endnu smukkere udgave af dig.


På skønt gensyn

Gitte Jensen

Ejer / hudterapeutP.S. Du skal endelig tilmelde dig mit NYHEDSBREV hvis du gerne vil modtage gode hudpleje tilbud & råd.