Mit navn er Gitte. Jeg er en årgang 1966, uddannet kosmetolog og hudterapeut. 

En uddannelse jeg naturligvis hele tiden holder ajour med efteruddannelse og kurser, da det er vigtigt for mig at jeg kan tilbyde dig de bedste behandlinger og produkter på min klinik. 

Siden 2003 har jeg haft egen hudplejeklinik, hvor jeg hjælper mine kunder med at løse hudproblemer og indføre gode hudplejerutiner, der passer ind i deres livsstil med en travl hverdag. 

Jeg tilbyder dig en bred vifte af behandlinger på klinikken, men har specialiseret mig inden for Skin Resurfacing og genopbygning af sund hud.

Jeg er stolt af at være specialuddannet pHformula hudterapeut, og vil glæde mig til at hjælpe dig med at få smuk sund hud.
God udstråling og flot hud er et ønske hos de fleste. 

Min uddannelse og erfaring gør at jeg kan hjælpe dig med at finde frem til hudplejeprodukter og rutiner der passer til netop din hudtype og din livsstil. 

Jeg elsker mit arbejde på klinikken, og nyder at se hvor glad en kunde bliver når hun efter en behandling ser sig i spejlet og kan lide hvad hun ser.

Jeg syntes det er fantastisk at se hende gå fra min klinik med rank ryg, fordi hun nu ikke længere er hæmmet af f.eks. uønsket hårvækst i ansigtet, acne eller “bare” kedelig hud. 

Privat er jeg gift med manden i mit liv Mogens der også er selvstændig , mor til 3 dejlige piger, svigermor til 2 svigersønner, mormor til 3 børnebørn
Et travlt dejligt liv hvor der er brug for alle døgnets 24 timer.

Det betyder at jeg har stor forståelse for at det i en travl hverdag kan være svært at finde tid til at tage sig af sig selv, så hos mig får du ingen løftet pegefinger eller “skæld ud” over ikke at have prioritet hudpleje i det daglige.

På hudplejeklinikken og på min BeautyBLOG her på hjemmesiden at inspirere dig og give dig tips og tricks til din daglige hudpleje så du kun investerer i hudplejeprodukter der passer til din hud og som du får brugt - FORDI ingen produkter hjælper på badeværelseshylden. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at blive en endnu skønnere udgave af dig selv, og ser frem til at behandle dig på klinikken.

"sammen finder vi en endnu skønnere udgave af dig"

På skønt gensyn

Gitte Jensen