Alma på briksen - konfirmationsforberedelse af huden på klinikken.
5. maj og konfirmationsdag nærmer sig med hastige skridt, og selvom Alma er flittig med hendes daglige hudplejerutine til ung hud så kunne hendes hud god trænge til en ansigtsbehandling. Heldigt mor er hudterapeut og klinikken er i samme bygning som vi bor i - så er søndaghyggen igang.

Hygge og hygge ! 

Alma syntes bestemt ikke at dybderens af huden er hyggelig - det er der faktisk ingen af  mine kunder der syntes, men de er superglade for resultatet. 

Uanset om det er en ansigtsbehandling til ung hud eller den mere modne hud, så skræddersyr jeg ALTID deres pHformula ansigtsbehandling så den præcis opfylder hudens behov og det mål vi (kunden og jeg ) har med behandlingen.

I Alma’s tilfæde er hendes hudproblem: tør hud med små hudorme (comedomer) specielt på næsen og hagen og få “rigtige” bumser fordelt i hele ansigtet (afhængig af hvor i hendes cyklus hun er)

Vores mål med behandlingen er kort og godt: at fjerne så mange urenheder som muligt, dvs de urenheder der “frivilligt” følger med ved manuel udrensning (udtrykning), give huden masser af fugt og give den en jævn blød strålende overflade.

Når jeg laver behandling på ung hud med urenheder i pHformula ved jeg godt det ikke er ren velvære så jeg forbereder Alma på hvordan de valgte produkter/processer føles i huden. Noget der er vigtig med alle kunder, men især når jeg laver behandling på unge mennesker der måske får deres første ansigtsbehandling gør jeg meget ud af de skal føle sig trygge.

Ansigtsbehandlinger til Alma’s hud kom til at ligne en typisk pHformula ansigtsbehandling til ung hud:

Afrensning og analyse af huden, priming (forberedelse), dermabration/peeling her kun i få minutter da det er en heftig men effektiv sag der både peeler og forfiner huden, behandler den med bl.a retinol og åbner/blødgør bumser og hudorme, efter dermabration neutraliserer jeg huden så den føles mere rolig og går derefter igang med en helt klassisk manuel udrens af urenheder, her var der ikke tale om så mange og de var ikke betændte så jeg giver også en kort massage i fugtende massageserum ( noget jeg aldrig gør hvis der er mange betændte bumser, for at undgå bakteriespredning) efter massagen fulgte en intensiv fugtmaske, en vitamin cocktail og behandlingen blev afsluttet med Post Recovery creme, den er mere fugtgivende end Moisture Balance cremen og vi er blevet enige om at Alma fremover bruger Post Recovery i stedet.

Selv på en ung hud der stadig er lækker vital og spændstig kan der ses en klar forbedring efter en pHformula ansigtsbehandling — for som Alma fortalte da hun kom hjem fra skole mandag:

Mor, pigerne sagde: hvad har du fået gjort ved huden. Den stråler jo helt vildt!

Så tænker vores mål med behandlingen er opnået

På skønt gensyn

Gitte