Hvordan har du det med rensning af huden? Er det noget du gør "fordi du skal" eller nyder du det?

Aftenens hudplejerutine er, syntes jeg, en oplagt mulighed for egenomsorg og selvkærlighed. Jeg anbefaler mine kunder på klinikken at lave deres aftenrutine inden de sætter sig foran tv'et og ikke først når man nærmest halvsovende er på vej i seng - og fristes til at springe rensning af huden over. 

Er du den hurtige type der bare skal have rutinen overstået er det helt ok, men 10 minutter i fred og ro med dig selv og dine hudplejeprodukter er nu ikke så tosset syntes jeg. 

Uanset om du er til et vaskeprodukt eller rensemælk så kan jeg kun anbefale dig at bruge tid og langsomme bevægelser til at arbejde dit renseprodukt ind i ansigtet, gerne a la cirkulerende ansigtsmassage, ærligt - det ekstra minut du bruger på det gør en mental forskel. Brug en blød vaskeklud opvredet med lidt varmere end lunkent vand og press den med flade hænder mod ansigtet som et kompres inden du fjerner renseproduktet. Umiddelbart herefter, mens huden stadig er lidt fugtig bruger du din lotion/tonic og ansigstmist så optages den nemlig bedre. Tag dig så tid til opmærksomt af indsmøre din serum, øjencreme og natcreme. 

Føl dine bevægelser mod huden og mærk hvordan velvære spredes ikke bare i huden men også i krop & sind fordi du har givet dig selv lidt ekstra egenomsorg. Vil du gøre din aftenrutine endnu mere Spa-agtig kan du jo tænde et lækkert duftlyst og høre skøn afslappende musik imens. 

Jeg syntes du skal prøve det - du fortjener det ♥️

EXFO Cleanse ansigtsvask
EXFO Cleanse pHformula hos Det Skønne Hjørne
Guinot Micellar Water
Guinot Micellar Water hos Det Skønne Hjørne
Guinot rensemælk & lotion
Guinot Hydra Beaute rensemælk og lotion hos Det Skønne Hjørne