Min weekend på høje Roccamore hæle.

Som langt de fleste kvinder er  jeg er VILD med lækkert fodtøj .
Men jo ældre jeg er blevet jo mere (kvalitets)bevidst er jeg blevet når det gælder fodtøj.
NU køber jeg kun når jeg med det samme kan mærke at det passer perfekt og går efter "lidt" men godt.

Det er så nemt at falde for en smuk sko eller støvle når den står der og lokker i butikken, og som jeg før har sagt til mig selv når de ikke "sad lige i skabet" så skal de bare gåes til - det er bare aldrig helt nok vel??

Stor var min glæde da jeg på Femina Dagen i Aalborg stak mine fødder ned i et par Roccamore støvletter og det føltes som var det hjemmefutter
- og tro mig, deres udseende havde INTET med hjemmefutter eller andefødder for dens sags skyld at gøre.
Fra det øjeblik vidste jeg at jeg bare MÅTTE eje et par, problemet var bare hvilken model.
Valget viste sig ikke at være så svært som frygtet, DAISY sidder perfekt på min fod, de gør ikke mine underben (str XL) tykkere at se på OG så passer de til både kjole,nederdel, bukser, sweatpants og mine elskede buksedragter.

Hele sidste weekend foregik faktisk i selskab med DAISY:
Lørdag morgen startede med en gåtur med vores hund Coco, hjem med hende, afsted til Kirkepladsens Blomster efter friske blomster til weekenden.
Hjemme igen var klokken næsten 10 så jeg ku' lige nå en kom kaffe inden butikken, som i jo ved er i bygningen hvor jeg bor, skulle åbnes.
Lukkede butikken kl. 13 hvorefter Coco og jeg gik i Brugsen for at købe ind.
Så fik Daisy en pause, da jeg var alene hjemme og kun havde en aftale med sofaen og en god bog.

Søndag formiddag smuttede Daisy, Alma og jeg til Aalborg som afslutning på efterårsferien. Det blev til en tur i Aalborg Storcenter, en Gourmet burger på Jensens Bøfhus og derefter en tur i IKEA.
Vi var hele varehuset igennem bare for at kigge, egentligt skulle vi bare have en foldeud puf til Alma til stuen, meeen der fløj da lidt ekstra i vognen som sædvanligt.
Turen blev afsluttet med en vaffelis til en flad 5'er inden bilen sku pakkes.
Vel hjemme i Mariager blev det til et hurtig smut i Brugsen efter indkøb til aftensmad inden Daisy "fik fri"

Normalt er mine fødder (og underben) helt smadrede efter sådan en tur, men ikke denne gang.  På trods af hælehøjde og den lille diameter på hælen var der INGEN ømme fødder, kun ren glæde fra min side over at komfort godt kan være sexet.

De har virkelig passet perfekt fra jeg stak fødderne i dem første gang, for at tage med min mand ud at spise. Jeg havde dem på hele aftenen uden mindste ubehag.

Den dag de blev leveret blev jeg barnligt glad og smed dem på IG og Facebook hvilket bl.a. resulterede i at mange af mine kunder har spurgt ind til dem: ER de virkelig så gode? Er de pengene værd? Er de noget specielt?

JA! for filan hvis i spørger mig.
Det er da genialt fundet på at udvikle smukke sexede sko der er til at holde ud at gå i.
Jeg kan tydeligt mærke der er indlæg/stødabsorbering i forfoden og de få ekstra millimeter hvor min fod er bredest, det lille indvendige indlæg ved hælen gør at de faktisk ikke føles høje at gå i og det lækre ruskind (mine blå er lavet af  overskudsskind fra Prada) de er lavet i føles som handsker på mine fødder og gør at fødderne ikke koger.

Der findes meget fint fodtøj i god kvalitet, men det har bare stadig ikke altid været helt nok!
FØR Roccamore
- så jeg ønsker mig et par mere.

På skønt gensyn

Gitte