Som at lægge rosiner i blød

Mange af de rynker/fine linjer mine kunder på klinikken "irriteres" over kan faktisk forholdvis nemt minimeres. 

Det er nemlig tørhedslinjer og de vil hurtigt bedres med de rigtige hjemmeplejeprodukter. Dvs. produkter der både tilfører din hud intensivt fugt OG som har evnen til at binde/holde fugten i huden. 

Det giver nemlig en fyldigere og med "plump" hud - præcis som hvis du lægger rosiner i blød.  

Perfect Hydration kittet fra Guinot indeholder den perfekte fugtkur til din hud, det eneste du ellers har brug for er dine faste renseprodukter og evt. en ansigtspeeling

Hydra Cellulaire er et lækkert cremet fugtserum der både indeholder et patenteret fugtgivende komplex med bl.a. hyaluron og glycerin der sikre at huden gennemfugtes og at fugten holdes i huden, macadamia olie plejer og genopbygger husenes lipid film. Brug Hydra Cellulaire fugtserum under din dag- og/eller natcreme - det er også altid en god idé at kombinere anti-rynke/opstrammende produkter med ekstra fugt da det giver en mere velfungerende hud og dermed et bedre hudmæssigt resultat. 

Men nu taler vi jo intensiv fugtkur der skal mindske tørhedslinjer/rynker, så derfor er der i kittet en Hydrazone 24-timers fugtighedscreme der fugter huden i dybden og efterlader den sund, frisk og fugtmæt uden at fedte. 

Sidst men ikke mindst Hydra Beauté fugtighedsmaske der genskaber hudens vitalitet og udstråling.Du kan vælge at bruge den som ansigtsmaske 1-2 gange ugentligt hvor du lader den virke 10-15min inden den fjernes med en vaskeklud/ansigtssvamp med lunkent vand ELLER du kan bruge den som "kur-natcreme" i stedet for din normale natcreme. 

Masken trænger ind i huden som creme og fedter ikke dit sengetøj til - men smør et lidt tyndere lag på end du normalt vil gøre med en ansigtsmaske. 

Brug Perfect Hydration sættet som en fugtkur eller fortsæt med produkterne hvis din hud er meget tør og dehydreret, der er god økonomi i at købe sættet frem for at købe produkterne enkeltvis. 

På skønt gensyn

Gitte