Solbrun med selvbruner - så nemt er det

Savner du (også) foråret, forårssolen og forårskuløren der følger med?

Solen kan jeg ikke hjælpe dig med, desværre - men den solbrune farve klarer jeg nemt at hjælpe dig med.  Selvbruner er løsningen og NEJ det er ikke hverken svært eller besværligt.  Men som med så meget andet gælder det at forberedelse giver det bedste resultat. Så inden du selvbruner dig er det en god ide (læs: en forudsætning/nødvendighed) at du fjerner døde hudceller i ansigtet / på kroppen med en ansigtspeeling, bodyscrub eller evt. en peelinghandske, selvbruner og tør, ru "støvet" hud er nemlig ikke et godt makkerpar. 

Sørg for at din hud er velfugtet, men brug ikke kropsolie eller fed bodylotion/creme umiddelbart inden du påfører selvbruner. 

Vælg den selvbrunertype der passer dig bedst ud fra hvor meget farve du ønsker, hvor hurtigt du vil kunne se resultatet og naturligvis hvor erfaren du er i at selvbrune. 

På klinikken og i webshoppen forhandler jeg selvbruner produkter fra Vita Liberata de eksperter i selvbrunere, de har et bredt udvalg, deer duftfrie (nogle selvbrunere lugter fælt) og lavet på naturlige ingredienser. 

De har flere forskellige typer selvbrunere du kan vælge mellem:

Gradual Tan - fugtgivende bodylotion med selvbruner der gradvist opbygges ved dagligt brug, det gør det nemt for dig at styre hvor meget farve du ønsker. Brug den dagligt til du har opnået den farve du ønsker, og brug den derefter hver 2-3 dag for at vedligeholde farven. Husk håndvask efter indsmøring, eller brug selvbrunerhandske. 

Tanning Mist - hurtigtørrende spray selvbruner der i løbet at 4-6 timer udvikler farve og giver dig lækkert beach look. Farven justerer du nemt alt efter hvor tit du bruger misten. Kan bruges både i ansigtet og på kroppen. 

Invisi Foam - selvbrunerskum der tørrer hurtigt så du kan komme i tøjet , påføres nemmest med en Tanning Mitt selvbruner handske.

Tanning Serum Drops - selvbruner dråber til ansigtet. Fordel nogle dråber direkte på huden hvis du ønsker hurtigt resultat og mere farveeller bland 1-2 dråber med din dag- eller natcreme inden påføring så du gradvist opbygger farve. Når du har opnået den solbrune farve du ønsker bruger du dråberne i din creme et par gange om ugen for at holde kuløren vedlige. Igen husk håndvask efter indsmøring. 

Fælles for de 4 slags selvbrunere herover er at de ikke indeholder guidefarve. 

Ten Minute Tan - en pre-shower tan med guidefarve der skal sidde på huden 10-20 inden den skylles af. Påføres med Tinning Mitt påføringshandske, farven udvikles i løbet af ca 6 timer, jeg har tidligere skrevet et indlæg om den HER. Den giver ikke det jeg vil kalde "Mallorca-kulør" efter bare en påføring, så er du ude efter en naturlig forårsbrun farve er den et godt bud. 

Tinted Self Tan Lotion - lotion selvbruner med guidefarve der gør det nemt at se hvor du har påført selvbruneren så du får et flot jævnt resultat. Påføres bedst med Tinning Mitt, skal virke på huden 4-6 timer inden du må skylle den af. Selv gør jeg det inden jeg hopper under dynen om aftenen - og JA den smitter af på sengetøjet, men det går nemt af i vask. For mig virker det bedre end jeg i løbet af 4-6 timer skal passe på om jeg smitter af på møbler m.v. Giver en flot solbrun farve a la "lige kommet hjem fra ferie"

Heavenly Elixir - nyeste selvbruner fra Vita Liberata, med guidefarve, giver en smuk mediumbrun farve der pga den innovative formel udvikles løbende i 72 timer efter påføring med Tinning Mitt. Farven holder ekstra længe på huden, op til 10 dage, det gør du ikke så ofte skal gentage behandlingen. Kan bruges i ansigtet og på kroppen og igen ville jeg hoppe under dynen med den på.

Fælles for alle selvbrunertyper er at de skal genindsmøres efter behov alt efter hvor brun du ønsker at være, hvor ofte du bader og frotterer din hud. 

Når du har valgt og brugt den selvbrunertype der passer dig bedst holder du din farve smuk og klar ved daglig brug af en fugtighedslotion f.eks. Moistrue Boost fra Vita Liberata der er udviklet til formålet. Når du syntes din brune farve er blevet "træt" og ujævn fjerner du denmed en bodyscrub i badet og starter forfra. 

Rigtig god fornøjelse

Gitte


P.s. hvis du bare vil være brun "en enkelt aften" og have de perfekte partylook er Body Blur det perfekte valg - den kan du læse et blogindlæg om HER hvor Body Blur vandt over Wolford.