Her er jeg vågnet op til en grå fredag midt i marts - kedeligt at se ud på.
Selvom billedet her er gråt (sort/hvidt) er det bestemt ikke kedeligt, det viser nemlig meget godt at du behøver ikke gøre meget - bare du gør det rigtige.
EXFO Cleanse kan bruges både som daglig ansigtsrens og som ansigtspeeling/maske 1-2 gange om ugen

POWER Essence Tonic er en kraftfuld ansigtsmist med forskellige typer hyaluron der fugter (og binder fugt) huden, antioxidanter der beskytter huden og så er den udviklet så den beskytter mod det kedelige blå lys fra vores computere der bidrager til hudens ældning. Brug den som Pre-serum inden din creme, opfrisk i løbet af dagen når huden virker tør, stil den ved din PC eller brug den til at "sætte" din mineralfoundation.

POINT Age/Firm, dagcremen i den sorte tube er en potent sag med et unikt peptidekomplex. Den er benhårdt målrettet mod enten hudens gennerelle ældning (rynker) eller fasthed alt efter hvilken du vælger

Vita A natcreme med bl.a. 1,5% retinol, en "velopdragende" balancerede natcreme der faktisk har en postiv effekt på de fleste udfordinger vi kan have med vores hud, da den stimulerer kollagendannelsen med mere fyldig hud og færre rynker som resultat.
Den balancere en evt. fedtet hud og når huden er i balance fedter den mindre. Den mindsker porerstørrelsen så din hud virker mere jævn.
Det ER kun en creme, men alligevel lidt en "mirakelmager" da det nok er det produkt der vil kunne gøre den største forskel for din hud ved regelmæssig brug.
Den er superdrøj, kan bruges af de fleste hudtyper ved langsom tilvænning for den mere sarte hud.