Guide til retning af dine bryn

Retning af bryn.

Regeringens corona nedlukning af bl.a. min hudplejeklinik trækker desværre ud og har efterhånden varet så længe at nogle af mine kunder hvor gerne de end vil vente på jeg kan fixe deres bryn med farve, voks og pincet - vist selv må igang med pincetten.

Du kan sagtens vedligeholde dine bryn selv når nu du ikke lige kan komme til en professionel.
HUSK blot - hellere lidt for lidt, end lidt for meget.

En forudsætning for at "opgaven"lykkedes er som med så meget andet: at værktøjet er i orden.
Dvs. du skal have dig en god pincet, her kan du vælge en med skråt eller krabbegreb. Det er en smagssag hvad du er til - vælg den type pincet du føler giver dig den bedste kontrol med det du laver. Vælg også en pincet af GOD KVALITET så den ikke bliver hurtigt sløv. Når den er sløv og "rund" kan den nemlig ikke fange hårene.

Udover en pincet er det en god idé at have en brynbørste (evt. bare en gammel rengjort mascarabørste) og en brynblyant, eller eyeliner hvis du bare skal bruge den til at at lave markeringer med.

Hvis ikke du er vant til selv at rette dine bryn er det en god idé at lave "hjælpe markeringer" så du har noget at gå efter. Du kan enten nøjes med små mærker, eller du kan tegne hele det færdige bryn op og så fjerne de brynhår der er udenfor optegningen.

Start med af fjerne de uønskede hår mellem brynene.
Læg en blyant, pensel el. lign i en linje fra næsefløj/midt næsebor og op her starter dit bryn, tegn evt. et mærke.

Marker slutningen af dit bryn .
Læg en blyant, pensel el. lign i en skrå linje fra næsefløjen til yderste øjenkrog

Fjern/pluk hårene under dit bryn.
Fjern KUN hår under dit bryn, du vil gerne visuelt åbne og løfte dine øjenomgivelse så du virker frisk (og ungdommelig) .Plukker dit bryn på oversiden vil det tynge og "presse" din bryn nedad og virke modsat.

Marker højeste punkt på dit bryn så du har noget at "sigte" efter.
Højeste punkt på dit bryn skal ca. være 1/3 fra yderste øjenkrog,

Når brynet er plukket/rettet i ønskede facon kan du tegne det op med en bryn blyant eller en bryngel, sidstnævnte virker mere naturligt efter min mening og er genialt hvis du ikke har et tæt bryn og har brug for at fylde ud uden at det virker for kompakt. IDUN Minerals Perfect Brow gel findes i Light, Medium og Dark - så der er til de fleste.

Selvom jeg er stor fan af Perfect Brow så vil jeg lige nævne at den IKKE er det du skal vælge hvis du har et overplukket (90'er) smalt bryn med sparsomme hår, den skal nemlig have nogle hår at hæfte på. Hvis du vil bygge et større bryn end du har er det en brynblyant eller brynskygge du skal gå efter.

Jeg har samlet alt det du har brug for til at style dine med i webshoppen HER.

Tilbage er kun at at sige: god arbejdslyst.
Jeg glæder mig til jeg igen kan byde dig velkommen på Hudplejeklinikken.

Indtil da, Stay Safe ❤️

På skønt gensyn

Gitte