Guinot, min første hudplejekærlighed.
Jeg har været så heldig at jeg har vundet en tur til Paris med besøg, undervisning og træning hos det professionelle hudpleje brand Guinot. 

Guinot er faktisk min første store kærlighed  - når det gælder hudpleje forstås… 
Stødte tilfældig hos mærket hos en kosmetolog jeg selv fik ansigtsbehandlinger hos flere år før jeg selv tog min uddannelse nummer 2 og selv blev kosmetolog/hudterapeut.

Købte Guinot hudplejeprodukter hos hende når jeg kom til mine faste behandlinger, kan huske det var deres frugtsyrelinje kombineret med Beaute Neuve frugtsyrebehandlinger, der for alvor fik min tidligere acne plagede hud på ret køl.

Jeg syntes stadig deres Beaute Neuve creme med AHA og C-vitamin er fantastisk til hudforbedring/foryngelse  men når det gælder behandling af acne er pHformula bare mere specialiceret. Til gengæld er Guinot stærke på både udsættelse af ældningstegn, opstramning og fugtmætning af huden.

Da jeg selv var blevet uddannet kosmetolog og skulle starte selvstændig var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at det skulle være med Guinot dels pga. mine egne erfaringer dels fordi min kærlighed til brandet kun var blevet styrket af at arbejde med det under min uddannelse, og sidst men ikke mindst: det er det man kalder en lukket hudplejeserie der udelukkende forhandles af specialuddannede autoriserde behandlere/forhandlere med et varieret udbud af special ansigtsbehandlinger.

Noget jeg stadig som syntes er vigtig, da jeg når mine kunder kommer til behandling på klinikken gerne vil kunne tilbyde dem en behandling der reelt gør en forskel i huden OG adskiller sig fra hvad kunden kan gøre hjemme på badeværelset.

Brandet blev udviklet i 1960 af Hr. Guinot som en gave til hans kone - cool ikke.  Hans baggrund gjorde at han selv kunne stå for og være med i udvikling af produkter, behandlinger og maskiner.

Netop behandling med maskiner/strøm vinder i dag mere og mere ind på hudplejeklinikkerne fordi kunderne efterspørger reelelle virksomme alternativer til invasive indgreb, botox og fillers.
Her kan jeg kun sige at Guinot har været på forkant med udviklingen da første Hydradermie behandling og maskine kom i 1963.

I en Hydradermie/Hydraderm behandling arbejdes der med galvanisk strøm / ionisering til indslusning af polariseriede virkestoffer i huden.
Kort fortalt gør apparatet det muligt at indsluse aktive virkestoffer bedre/dybere ind i huden og virkelig “tanke huden op” meget mere effektivt end i en traditionel ansigtsbehandling.
I processen øges blodcirkulationen og iltoptagelsen til gavn for cellefornyelsen og udskillelse af affaldsstoffer i huden.

Micro-strøm (microcurrent treatment) bruges til opstramning i huden, face fitness der giver dig en fastere hud og strammer dine ansigtskontourer op så de står skarpere hvilket også giver et mere ungdommeligt udseende.
Behandlingen kaldes LIFT / Hydradermie LIFT behandling og jeg har tilbudt den på klinikken siden den kom frem i Danmark  mener det var i 2007 så også her har Guinot været på forkant.

Begge strøm-behandlinger kan sagtens stå alene som enkelt behandling, men indrømmet, et kurforløb er påkrævet hvis det virkelig skal “rykke” og være et seriøst alternativ  til kniv og kanyle.

HYDRADERM er Guinot’s signaturbehandling på samme måde som en Big Mac er synonym med Mc’Donalds og den blev selvfølgelig som altid gennemgået under kurset, men med tillæg af den nye special øjenbehandling med apparatet Hydraderm Eye Lifting Treatment.

Her var jeg heldig at teame op med en dygtig erfaren Guinot kollega der gav mig en skøn skøn ansigtsbehandling der virkelig viste hvordan microcurrent strøm og effektive ingredienser kan forenes på bedste vis.

Kurset bestod selvfølgelig også af teori og produktinformation så jeg fortsat kan holde mig skarp på Guinot ansigtsbehandlingerne og deres hudplejeprodukter til hjemmebrug, for selvom jeg har arbejdet med Guinot i omkring 15 år så kan jeg jo heldigvis hele tiden lære noget nyt, til gavn og glæde for både mig selv og mine kunder.

På skønt gensyn

Gitte