Åbningstider hos hudplejeklinikken Det Skønne Hjørne

Klinikken har ikke faste åbningstider

Jeg behandler efter aftale på hverdage og forsøger at efterkomme dine (mine kunders) ønsker om tid til behandling så det passer i en travl hverdag med job, fritidsaktiviteter og familie. 

Typisk har jeg åbnet min bookingkalender så der er 2 dage om ugen hvor jeg behandler til "sent" Dagene er ikke faste, igen så jeg kan yde den dig den bedste service, da det jo er individuelt hvilken dag det passer bedst at komme til behandling efter arbejde.  Jeg har ogsåvkunder der gerne vil have behandling inden de møder på job, derfor er der også morgentider at finde i bookingkalenderen. 

Du booker nemt din tid online HER eller på telefon/sms 26125720

Finder du ikke den tid "du drømmer om" når du vil booke online? prøv at sende mig en besked eller giv mig et kald så ser vi om ikke vi sammen kan finde en tid der passer os begge. 

Mangler du dine hudplejeprodukter?

I booking kalenderen kan du booke tid til "hudplejeshopping i ro og mag" - så har jeg nemlig tid til dig når du kommer forbi og du forstyrre ikke den kunde jeg har i behandling. Ved du hvad du mangler, kan du også bestille det i webshoppen eller sende mig en sms/besked så står det pakket og klar til afhentning på aftalt tidspunkt. HUSK også jeg gerne leverer til din dør uden ekstra omkostninger hvis du bor indenfor bygrænsen her i Mariager by. 

I et forsøg på at spare på el/varme og holde mine udgifter nede har jeg  valgt at åbne bookingkalenderen i første omgang 3 dage om ugen heraf typisk 2 dage hvor jeg behandler til sent. Jeg vil løbende åbne flere dage i takt med kalenderen fyldes op. 

Håber du vil tage godt imod mit forsøg på at "effektivisere" så jeg kan undgå at hæve priserne på mine behandlinger. 

Jeg glæder mig til at forkæle dig på klinikken. 

På skønt gensyn - Gitte