❄️ ❄️ Vinter Bliss ❄️ ❄️

 


Ansigtsbehandlingen giver din hud det den har brug for i vinterkulden

Nærende, plejende produkter nøje udvalgt efter din huds tilstand og behov, bringer din hud tilbage i balance og styrker din huds naturlige barriere så den bedre klarer vinterens udfordringer med kulde udentørs og radiatorvarme indendørs. 

Du får de skønneste aromaterapi ansigtskompresser der vækker og stimulerer sanserne og med avancerede massageteknikker arbejder jeg på at afspænde, udglatte, udskille affaldstoffer og stimulerer hudens regenering. 

Ikke 2 VINTERBLISS ansigtsbehandlinger er 100% ens for det er mine kunders hud jo ikke, derfor tager jeg altid udgangspunkt i DIN hud når jeg udvælger de bedste produkter til din behandling. 

Så tjek ud fra hverdagen og læg dig godt tilrette på briksen i mit hyggelige behandlerrum hvor dæmpet belysning, aromatiske dufte og stille afslappende musik gør det umuligt ikke at slappe totalt af. Jeg opfordrer altid til vi ikke taler mere efter den indledende analyse og snak om din hud, det gør at du får endnu mere ud af din behandling og føler dig "som født på ny" når du rejser dig fra briksen.


-  75 minutters  afslapning, nærvær & forkælelse af hud, sind og sanser. 

Kr. 725,-,- 

Kan bookes i december, januar & februar måned

𝗕𝗼𝗼𝗸 𝗻𝗲𝗺𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗶𝗱 𝗺𝗲𝗱 𝗠𝗘𝗟𝗨𝗠𝗜 𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻