🌱 🌱 Spring Fresh Facial 🌱 🌱

Vink farvel til grå hud og gå foråret i møde med strålende frisk og klar hud.

Spring Fresh ansigtsbehandlingen tilpasses naturligvis netop din hud, så alle produkter er nøje afstemt din huds tilstand og dens behov.
Behandlingen indledes dog altid med det dejligste lune aromakompres der vækker dine sanser til live og får din kroppen til at slappe af og synke dybt ned i den bløde briks. Derefter dobbeltafrenses huden hvorefter den peeles i en biologisk enzympeeling der arbejder under en skøn sanselig penselmassage der virker som nænsomme strøg mod din hud.
Nu hvor huden er ren er den klar til en intuitiv laaaaang skøn massage af decollete, nakke, skuldre og ansigt i et lækkert aktivt massageserum.


Jeg tager udgangspunkt i dit ansigt, mærker jeg spændinger, er der mimiske rynker m.v. jeg skal arbejde på og bruger min brede vifte af massage teknikker på bedste vis derudfra. Efter en vitaminberiget specialmaske afsluttes behandlingen med serum og cremepleje tilpasset din hud og en lille snak om hvordan du bedst følger op på behandlingen derhjemme. 


En ansigtsbehandling hos mig handler nemlig om meget mere end “bare huden”
Jeg vil gerne have dig til at stemple ud fra hverdagen og nyde “din tid 100%” så du både er tanket op hudmæssigt og i kroppen/hovedet når du går fra din behandling.  I behandlerkabinen er lyset dæmpet, musikken stille og når vi kort indledningsvis har snakket om din hud og dine hudplejerutiner behøver vi slet ikke tale mere, du skal bare nyde at jeg tager mig af dig og din hud. 


-  75 minutters  afslapning, nærvær & forkælelse af hud, sind og sanser. 

Kr. 725,-

Kan bookes i marts, april & maj måned

🧡☀️SUMMER GLOW Facial☀️🧡

SUMMER GLOW Facial

Sommerens sæson ansigtsbehandling der får din hud til at stråle af energi og lader dig få et velfortjent pusterum med 75minutters "DIG-TID" i min hyggelige kabine med den skønneste afslappende blide musik.
En skøn kombination af pleje, velvære, masser af C-vitamin og fugt.
Huden pakkes ind i aromakompresser, renses, peeles og plejes. En lang afslappende & afspændende massage stimulerer huden og dens microcirkulation inden en C-vitamin beriget specialmaske tanker huden op med antioxidant, udjævner hudtonen, stimulerer kollagen- & elastin der altsammen efterlader din hud med masser af glød.

75 minutters forkælelse og egenomsorg der kan ses i huden men også mærkes i hele kroppen
Kr. 725,-

Kan bookes til behandling i juni, juli & august
𝗕𝗼𝗼𝗸 𝗻𝗲𝗺𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗶𝗱 𝗺𝗲𝗱 𝗠𝗘𝗟𝗨𝗠𝗜 𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻