☀️🌱Summer Facial Care ansigtsbehandling🌱☀️ 


Sommerens ansigtsbehandling der får din hud til at stråle  

Tjek ud fra hverdagen og læg dig godt tilrette på briksen et mit behandlerrum hvor dæmpet belysning, aromatiske dufte og stille afslappende musik gør det umuligt ikke at slappe totalt af. 

Summer Facial Care ansigtsbehandlingen byder på aromaterapi, masser af fugt og pleje og ikke mindst en skøn lang massage af nakke, skuldre og ansigt. En skøn kombination af pleje, velvære, massage og masser af fugt.

Huden renses og befries for døde hudceller der gør din hud trist og grå, hvorefter den tankes op med masser af fugt både under massagen og med en nøje udvalgt specialmaske. Massage og krystalroller giver din hud GLOW og stimulerer lymfen så toxiner udrenses og huden iltes, serum- og cremepleje til din hudtype og natuligvis solbekyttelse afslutter behandlingen. 

Jeg har sat 75 min af til din "mig tid"  i min kalender 


- kort sagt 75 minutters  afslapning, nærvær & forkælelse af hud, sind og sanser. 
Kr. 695,- 

Kan bookes i juni, juli & august måned

Vibrance BOOST

Vibrance Boost

En pHformula Skin Resurfacing behandling der opfrisker & fornyer hudens udstråling og giver din hud et vitamin boost med både A, B & C-vitamin der forbereder din hud til sommer og sol.

Behandlingen er til dig med sart og/eller stresset hud, dig der har trist hud, dig med acne/bumer og dig med "helt normal hud" der ikke vil ligge længe på briksen.

Behandlingen varer 45 min. og jeg sætter 1 time af til dig i min kalender. 

Vibrance Boost - BOOK  ART365 45min. kr. 575,-


𝗕𝗼𝗼𝗸 𝗻𝗲𝗺𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗶𝗱 𝗺𝗲𝗱 𝗠𝗘𝗟𝗨𝗠𝗜 𝗮𝗽𝗽𝗲𝗻