☀️🌱SPRING FRESH ansigtsbehandling🌱☀️ 


Forårets ansigtsbehandling opfrisker og fugtplejer din hud så den fremstår strålende og forårsfrisk

Jeg har sammensat SPRING FRESH ansigtsbehandlingen så den både tilgodeser de behov din hud har, stimulerer dine sanser med aromaterapi,  giver dig lov at slappe totalt af med skøn massage så du virkelig får den "mig tid" du fortjener. 

I behandlingen bruger jeg aromakompresser, krystal glow massage der ikke bare giver glød i huden men også skaber flow i blodcirkulation og lymedrænagen.  Huden renses, døde triste hudceller fjernes, huden næres med plejende massageserum og ansigtsmasker tilpasset netop din hud. Behandlingen afsluttes med serum, cremepleje og solbeskyttelse. 


- kort sagt 75 minutters  afslapning, nærvær & forkælelse af hud, sind og sanser. 
Kr. 695,- 

Kan bookes i marts, april & maj måned

HOT & COLD frugtsyrebehandling

HOT & COLD frugtsyrebehandling

Vink farvel til radiatortør vintertrist hud med frugtsyrebehandling fra pHformula der giver din hud misundelsesværdig glød. 

En pHformula Skin Resurfacing behandling der fjerner grå / trist hud, befrier din hud for døde hudceller, mindsker grove porer og efterlader din hud glat og vital med et friskt og sundt udseende. 


Efter analyse af din hud afrenses den og primes inden  2-trins frugtsyre behandlingen der efterfølges af intensiv fugtmaske, behandling af huden med ICE GLOBES der dæmper varmen og evt. uro/rødme i din hud. En fugt & vitamin cocktail giver din hud et boost inden behandlingen afsluttes med cremepleje og UV-beskyttelse


HOT & COLD frugtsyrebehandling ART365 60min. kr. 675,-