Har sommeren efterladt din hud med uklædelige brune pigmentpletter (hyperpigmentering) så du mest af alt ligner en der har været med i øllebrødskrigen i skolekøkkenet? 

eller

Ønsker du målrettet at arbejde på et hudproblem som f.eks. Akne, Rosacea og kronisk rødme/irriteret hud?

eller 

Måske er det "bare" hudens ældningstegn der skal udviskes/mildnes?Uanset hvilket af de nævnte hudproblematikker du ønsker vi skal gøre noget ved så er NU den perfekte årstid at starte behandlingsforløb op på. For her om efteråret er der frit valg på alle hylder når det gælder hvilken type ansigtsbehandling der vil være bedst til dig uanset om det er:

Skin Resurfacing behandlinger med forskellige typer syrer, ja det lyder voldsomt men det er det ikke. Her går behandlingen nemlig ud på ved hjælp af udvalgte typer frugtsyrer m.v. manipulerer og stimulerer huden til at forny sig indefra og ud, det giver nemlig en sundere, stærkere og flotter hud. 

Microneedeling med SKINPEN eller PROTON PEN. Behandlingen kaldes også CIT, Collagen Induction Therapy fordi den netop stimulerer dannelsen af ny kollagen i huden. Det giver dig en mere fyldig hud med færre rynker og en mere ensartet hudtone

Fælles for begge typer behandlingsforløb er at de professionelle klinikbehandlinger skal følges op med brug af hjemmeplejeprodukter der arbejder i synergi med behandlingerne og optimere effekten af dem. 

Vil DU igang med et behandlingsforløb og få gjort "noget" ved DIT hudproblem så kan jeg anbefale dig at booke tid til en ART 30min C-vitamin pHformula Skin Resurfacing ansigtsbehandling. 

Den er den perfekte opstart på din hudplejerejse mod den hud du ønske dig. Du kan læse meget mere om de forskellige behandlingstyper jeg tilbyder på klinikken HER

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på klinikken

På skønt gensyn

Gitte

Behandling af hyperpigmentering og ældningstegn lavet af en dygtig kollega: Galina Kulakova, BELARUS

En vellykket kombination af 3 Skin Resurfacing behandlinger med 3 ugers mellemrum kombineret med de rigtig hjemmeplejeprodukter. DU kan opnå samme flotte resultat hvis vi arbejder sammen.