Ærligt så er det her et lidt svært indlæg, ikke fordi det er svært at skrive, men mest fordi jeg ikke vil virke negativ eller opgivende. For det er bestemt ikke min hensigt, men de sidste 3 år har været nogle hårde og udfordrende år. Både som lille soloselvstændig i en Corona-tid i 2020/2021 med diverse restriktioner, tvangslukning og nul-indkomst. 

Men også på det personlige plan har det været en hård omgang med først 1/2 års sygemelding pga stress & udbrændthed i 2019, efterfulgt af bekymringer omkring først min mors sygdomsforløb (cancer) fra sommeren 2020 og alt for tidlige død i april 2021  og desværre hurtigt efterfulgt af min fars sygdom (også cancer) og død bare 11 måneder efter her i marts 2022.

Syntes dårligt jeg har haft tid at sørge ordentligt og få energien tilbage eller komme op til overfladen/tilbage til normale tilstande på klinikken ovenpå Corona nedlukningerne før "næste problem" har meldt sig: energi- og økonomikrise.

En situation der påvirker os allesammen med stigende inflation og højere priser på el, gas og brændsel men også i supermarkedet mærker vi jo at "kostpengene" ikke rækker så langt som tidligere. 

På klinikken har jeg også mærket til højere faste udgifter og prisstigninger fra mine produkt-leverandører, prisstigninger jeg vil gøre ALT hvad jeg kan for de ikke skal resultere i prisstigninger på klinikkens behandlinger - i det mindste året ud.

I et forsøg på at spare på el/varmeudgifterne og holde omkostningerne nede på klinikken har jeg derfor her fra 1. oktober 2022 besluttet at ændre behandlingstiderne på klinikken så kalenderen i første omgang er åbent 3 dage om ugen, 2 af dem vil typisk være lange dage. Det vil forhåbentligt resultere i jeg ikke har så mange huller i kalenderen mellem behandlingerne  og det vil give mig mulighed for at spare på mit el/varme forbrug. 

De 3 dage vil ikke være faste, i den ene uge vil det være fra først på ugen, den næste uge vil de så være fra onsdag til fredag. Online bookingkalenderen er åben resten af året HER. Når de 3 dage er fuldt bookede åbner jeg naturligvis med glæde 1 dag (eller 2) mere i forbindelse med dem. Dagene vil altid ligge i sammenhængende blokke så jeg har mulighed for at skrue ned for varmen og slukke voksapperatter mv. Jeg håber på jer kunders forståelse og fortsatte opbakning, de af jer jeg allerede har talt med om tiltagene har heldigvis alle været forstående og bakket mig op. 

Webshoppen er åbent som normalt - du kan naturligvis bestilles hudplejeprodukter, makeup m.v. 24/7 i webshoppen eller på telefon/sms 26125720 - ordre vil blive pakket dagligt uanset om det er "behandlingsdag" på klinikken eller ej. Bestiller du til afhentning aftaler vi bare nærmere hvis det er en lukkedag og jeg fortsætter også med at tilbyde gratis levering til dig der bor i selve Mariager by så der er "alt ved det gamle" 

Har du brug for hjælp til køb af hudplejeprodukter kan du booke en tid til "Hudpleje shopping i ro og mag" så er du sikker på jeg har tid til at hjælpe dig når du kommer forbi. 

Gavekort kan bestilles på telefon/sms 26125720 eller i webshoppen HER - gavekortet fremsendes på mail eller du kan bestille til afhentning. Ønsker du du gavekortet fremsendt fysisk er det også muligt 

Hvad skal jeg så bruge de ekstra fridage til? De skal bl.a. bruges som studie-dage, jeg er nemlig igang med at uddanne mig til kostvejleder, hvordan det skal bruges på klinikken ved jeg endnu ikke helt. Men for mig hænger kost, velvære i kroppen og hudpleje sammen fordi det vi spiser (eller ikke spiser) har indvirkning på bl.a. hudens udstråling. 

Jeg satser også på at jeg vil kunne få klaret bogføring, fotos til SoMe og blogindlæg i dagtimerne og ikke som nu i weekender og om aftenen, men nu får vi se, måske bliver der brug for at åbne mange ekstra behandlingsdage 🤞😃

Håber ikke du syntes jeg lyder som en "tude-marie" og at du vil tage godt imod de nye behandlingstider. Som sagt er bookingkalenderenåbent for resten af året - så book gerne dine tider allerede nu. Går du til behandling med 4-5 ugers interval, er det nu du skal få styr på kalenderen så det passer med julen og den sammenkomster. 

Jeg glæder mig til at se dig til behandling på klinikken 

På skønt gensyn

Gitte


P.s. hvis du kunne have lyst at bakke lidt ekstra op omkring mig og Det Skønne Hjørne vil det være fantastisk hvis du følger med på Facebook og/eller Instagram og smider et "like" i ny og næ, det har stor betydning for hvor stor rækkevidde mine sider og opslag har, desværre har jeg igen indflydelse på deres algoritmer.