Perfekt hud - uden makeup

Perfekt udseende hud, uden en masse makeup?
JA, det er faktisk muligt at få en mere perfekt udseende hud uden at skulle bruge en masse makeup. Ret fedt hvis du gerne vil have et naturligt udseende.

No makeup makeup kaldes det også og det giver en illusion af perfekt hud uden makeup. Meeen lidt "snyd" må der til.

På min klinik møder jeg ofte kunder der siger: jeg ønsker en hud der ser pænere ud, men jeg har ikke lyst til at bruge en masse makeup.

Og det er forholdsvis nemt at snyde sig til en hud der ser pænere og mere "perfekt" ud. Egentlig er jeg ikke fan af ordet perfekt, for hvad er perfekt? og er det egentligt ikke lidt kedeligt? Nå, men det er en anden diskussion.

Selvfølgelig kan ingen tuber eller krukker trylle store bumser, urenheder, røde plamager osv. væk med en enkelt påsmøring, men der er 3 produkter jeg gerne vil fremhæve når det gælder at om at skabe en naturligt udseende illusion om flot hud.

Hydra Finsh fra Guinot, en (lilla) creme med indkapslede pigmenter der blender med din egen hudtone og giver en ensartet mere "perfekt" udseende hud.
Den lilla farve forsvinder naturligvis når cremen er fordelt på huden.
Cremen har fugtigivende egenskaber og kan derfor bruges direkte på huden hvis din hun er normal ellers ovenpå dit yndlingsserum. Selv bruger jeg det sammen med et genopbyggende serum som f.eks Longue Vie også fra Guinot eller MELA serum fra pHformula
Der er i øvrigt Spf15 i og så er cremen MEGET DRØJ - lidt rækker langt.

Min yngste datter Alma brugte den op til sin konfirmation da hun ikke ville se makeuppet ud og første gang hun prøvede den fik hun for meget på og lignede som hun selv sagde: en abekat ? Hun fik nu hurtigt styr på doseringen og bruger den  stadig ofte da den giver en lækker levende hud. Vi du se den endelige resultat på konfirmationsdagen og læse om makeuppen kan du gøre det HER.

Time Flash fra FILORGA er faktisk tænkt som en makeup primer der sammentrækker evt. store porer mindsker/udgatter rynker på overfladen og giver en illusion af glat fast hud. Du kan selvfølgelig brugen den under en foundation men den fungere altså også rigtig godt hvis ikke du er til makeup.
En rigtig Askepot tryllecreme da den optiske effekt forsvinder når du renser din hud. Uundværlig hvis din makeup skal holde længe, det kan du læse om i indlægget fra min mellemste datters bryllup HER.

Med selvbruner dråber i din normale creme er det også nemt at få mere glød og flottere hud uden makeup. Self Tanning Anti Age Serum fra selvbrunerspecialisterne Vita Liberata er supernemme at bruge og de giver din hud den fineste solkyssede hud. Bland et par dråber i din creme i håndfladen inden du fordeler cremen på huden, gøres dagligt til du har opnået det resultat du er ude efter, derefter kan du nøjes med at bruge selvbrunerdråberne 2-3 gang om ugen.
Du kan godt bruge dråberne direkte på huden, det giver meget mere farve på een gang og ærligt så syntes jeg det er svært at styre. Men blandet i creme er det genialt.

Alle 3 herover er gode bud på No Makeup Makeup - men må der gerne være lidt farve i tuben så laver VitaLiberata Instagram-filter på tube. Deres Beauty Blur giver let farve og dække OG en lækker perfekt udseende hud.

Så med de her 4 bud er der vist lidt for enhver smag - bare du husker din hudplejerutine, for den er en forudsætning for flot hud.

På skønt gensyn

Gitte