En pHixel skin resurfacing ansigtsbehandling er til (næsten) alle hudtyper og vil uanset din alder, hudtype og hudtilstand resultere i en sundere hud med mere glød og stærkere hudbarriere. 

En holistisk ansigtsbehandling der sætter gang i en naturlig proces i huden der øger kollagen- og hyalurondannelsen, stimulerer EGF (epidermal growth factor) og celledeling. Reparerer hudens naturlige barriererfunktion og bedrer din huds generelle hudtilstand. 

Behandlingen kombinerer nanoneedeling, en 0,15mm needling med små silikone"nåle" der penetrerer huden og skaber små huller (smertefrit i øvrigt) Den kontrolerede skade der skabes i huden fremprovokerer en naturlig genopbyggelsesproces, hvor huden går igang med at reparer sig selv, bl. a. ved at danne ekstra kollagen og øge celledelingen. I pHixel-behandlingen arbejdes en AA Solution af alpha amino acids ind i huden, de mikroskopiske så huller nanoneedelingen har lavet i huden øger optagelsen af de vigtige aktive ingredienser der bl.a. fremmer sårhelingen, stimulerer EGF (epidermal growth factor) og frigiver vigtige cytokiner. 

pHixelbehandlingen med nanoneedeling og Alpha Amino Acid solution minder i resultat om den noget "skrappere" behandling med TCA som du kan få på privathospitaler. AA Solution er en steril pharma-cosmeceutical solution sammensat af følgende syrer: Phytic, Peruvic, Mandalic og L-argine amino acid. Resultatet kan sammenlignes med PHIXEL og TCA behandling af huden som jo kun udføres under lægesupervision. pHformula har som de første i verden knækket "koden" og fundet formlen på en pHixel peel der må udføres af hudterapeuter.

Behandlingen resulterer i fastere og fyldigere hud med en mere ensartet hudstruktur og en stærkere hudbarriere, altsammen noget resultere i en sund smuk hud. Så uanset om din hud-udfordring er ældningstegn, hyperpigmentering, sart/sensitiv hud, akne eller bare kedelig trist hud vil en pHixel behandling være noget for din hud. 

Der er ingen "down-tid" efter behandlingen så altså ingen rødme/irritation i dagene efter, men huden vil have brug for ekstra fugt så invester i et fugtserum og/eller en fugtmaske. 

Behandlingen kan naturligvis sagtens stå alene og vil altid give en forbedring i huden, men ønsker du en målrettet indsats anbefaler jeg dig behandling med 4-6 ugers interval, ønsker du at vi arbejder intensivt på din hud kan de 3 første behandlinger ligge med 7-10 dages interval. 

Uanset hvordan du vælger dit behandlingsinterval skal være får du ALTID det bedste resultat i din hud hvis du kombinerer dine professionelle behandlinger med hjemmeplejeprodukter der understøtter behandlingerne og passer til din hud. Jeg hjælper dig altid gerne med at sammensætte det bedste hudplejeprogram til din hud. 

På skønt gensyn
Gitte

Billederne herunder viser hvordan jeg selv så ud efter jeg havde lavet pHixel ansigtsbehandlingen på mig selv. 

1. Billedet er taget umiddelbart efter min pHixelbehandling, huden er stadig lidt rød, men der er ingen ubehag. 

2. 1/2 time efter min pHixelbehandling er rødmen allerede faldet markant

3. 1 time efter pHixelbehandlingen er stråler huden, ser frisk ud, stadig en smule rødme.


Alle 3 billeder er Selfies taget med min Iphone, naturligvis uden filter 😉