Nanoneedling - ansigtsbehandlingen der giver din hud gløden tilbage

Nanoneedeling er egentligt et lidt misvisende ord,  for der arbejdes slet ikke med nåle i behandlingen men små hårlignende silikonekegler der mest af alt føles masserende på huden. Nanoneedeling-silikonehovedet påsættes PROTONPENNEN og der arbejdes/stemples (0,15mm) systematisk i cirkulære/lodrette & vandrette bevægelser hen over hele ansigtet i en udvalgt ampul/solution alt efter hvilke resultater der ønskes i huden, de virksomme stoffer indsluses hele 97% mere effektivt med nanoneedeling end hvis de blot blev smurt ind i huden, ret vild ikke?

Behandlingen starter som altid hos mig med at jeg sammen med min kunde taler om hvad hun/han har af mål og ønsker for behandlingen: er der en langsigtet plan evt. som kurforløb eller "skal hun se godt ud til festen på lørdag"  For mig er det det vigtigt at vide så jeg kan udvælge hvilke produkter jeg skal bruge i behandlingen for at kunne indfri min kundes forventning og hvilke hjemmeplejeprodukter jeg skal anbefale for at få det optimale resultat. 

Hos mig kaldes behandlingen ReGlow for uanset hvilke hudproblemer der arbejdes på i behandlingen er et af resultaterne ALTID mere glød og bedre udstråling i huden og hvem har ikke lyst til en mere strålende og sundt udstrålende hud? 

Behandlingen er velegnet til de fleste hudtyper da den som sagt ikke er så invasiv og "hård" som microneedeling og resultaterne taler forsig selv:

  • Mere klar strålende hud med glød
  • Minimering af evt. grove porer
  • Pigmentpletter/hyperpigmentering mindskes 
  • Hudtonen jævnes
  • Kollagenproduktionen i huden boostes
  • Hudens egne processer stimuleres
  • Fugtniveauet i huden optimeres 
  • Tørhedslinjer minimeres 

Til ReGlow nanoneedeling bruger jeg produkter fra pHformula, deres unikke PH-DVC™ "leveringssystem" sørger for en jævn ensartet levering og optagelse af virkestoffer i huden. 

Typisk ser en Nanoneedling behandling sådan ud:
Huden analyseres og renses hvorefter den primes og påføres et syrekompleks udvalgt efter hudtype/hudproblem. Så påføres den udvalgte solution og selve nanoneedelingen med PROTONPENNEN udføres i hele ansigtet eller på de udvalgte områder. De små microhuller/kanaler der skabes i huden sikrer bedre optagelse af de aktive virkestoffer og sætter gang i hudens egen naturlige reparations 
proces i hvilken der bl.a. dannes ny frisk kollagen der giver dig en mere fyldig hud. Effekten af behandlingen arbejder i huden længe efter du har forladt klinikken ....
Selve nano-nålebehandlingen føles som massage hen over huden, jeg har endnu ikke haft en kunde der syntes det gjorde ondt men huden bliver lidt rød og varm så den kølende beroligende maske der følger føles ekstra dejlig. Når specialmasken fjernes er huden faldet til ro og stråler, så det er tid til en vitamin-cocktail, øjencreme, dagcreme og naturligvis solbeskyttelse inden du kan forlade briksen.

Der er ingen såkaldt "down-tid" på behandlingen, dvs du sagtens kan gå på job/til fest el.lign dagen efter en behandling, der er ingen rødme eller ophelingstid. 

ReGlow nanoneedeling ansigtsbehandlingen kan indgå i et behandlingsforløb, evt. i kombination med andre pHformula behandlinger - men den er også fantastik som enkeltstående behandling til dig der ønsker gløden tilbage i huden. Nanoneedeling i kombination med pHformula produkter
Nano "nålehoved" tæt på
Beroligende peel-off maske får huden i ro efter nanoneedeling