Søndag er ofte en dag hvor der er lidt mere tid til lidt ekstra selvkærlighed.  Brug den ekstra tid på at lave en lille DIY ansigtsbehandling. Nyd fornemmelsen af både at have gjort noget dejligt for dig selv og samtidig opfrisket din hud så du er klar til at møde en ny uge med lækker smooth hud og frisk udstråling. 

MASHH ansigtsmaskerne er nye i Danmark, det er de norske Diva-Tvillinger Vita & Wanda der står bag de 3 lækre maske som jeg må indrømme jeg straks faldt for da jeg blev præsenteret for dem. Både fordi de så lækre, sjove og indbydende ud, men mest fordi de passer til de fleste hudtyper og har gode ingredienser. 

De er perfekte både som supplement til dine professionelle ansigtsbehandling, men også gode til dig der altid passer din hud hjemme og ikke får regelmæssige ansigtsbehandlinger. 

MASHH er udviklet i samarbejde med dermatologer og kemikere og har været 2 år undervejs. Jeg syntes de har været værd at vente på og de 3 varianter dækker bredt både hudtypemæssigt og "aldersmæssigt" hvis jeg må skrive det?? Jeg er 56 år og afprøvede kombinationen med Green Refresh Peel Mask & Golden Tan Glow Mask - Alma på 18år brugte Green Refresh Peel masken sammen med Pink Repair Moisture Mask 

MASHH maskerne kort fortalt:

Green Refresh Peel Mask er en peeling maske med AHA, PHA & BHA der sammen med silica giver en perlende effekt så døde hudceller løsnes og fjernes og du får en lækker glat hud. Masken har samtidig fugtgivende egenskaber og kan sagtens bruges alene, både Alma og jeg brugte den dog som skrubbemaske. 

Golden TAN Glow Mask er en plejende, barrierestyrkende, beroligende ansigtsmaske med en let selvbruner effekt så din hud efterlades blød, gennemfugtet med lækker solkysset glød. Selvbrunereffekten er ikke noget du skal være bange for, den giver bare fin glød - ingen brune kanter, men husk håndvask efter brug. 

Pink Repair Moisture Mask er som navnet antyder en intensiv fugtmaske, ualmindelig lækker konsistens. Alma syntes den føles "blød som kagecreme" 

Alle 3 masker er lækre og lever op til det de lover og indfrier til fulde Vita & Vanda's Passion for hud, Passion for glød, Passion for egengomsorg. 

Jeg er fan, det er jeg sikker på du også bliver når du har prøvet dem. 


BESTIL MASHH maskerne i webshoppen