Selvfølgelig kan du selv fjerne din GelColor
Mange nye kunder er nervøse for at vælge en GelColor manicure med den ekstra holdbare UV-lakering fordi de er bekymrede for om de selv kan fjerne den uden at ødelægge deres negle.  Selvfølgelig kan de det, opskriften kommer her:

Det er ikke så nemt både at fjerne GelColor på sig selv og tage billeder samtidig, så Alma har lagt hænder til sidst vi skulle fjerne hendes gamle GelColor og gøre klar til en ny omgang.

Guide til fjernelse af GelColor lakering (uv-lak)
Du finder billed-guide nederst i indlægget her

En forudsætning for en skånsom aftagning og et godt resultat uden skader på dine egne negle er TÅLMODIGHED
Derfor anbefaler jeg mine kunder at gøre det foran tv-et så føles ventetiden men dine negle er pakket ind ikke så lang og du fristes ikke til at pille i neglene før tid.

Du skal bruge følgende:

  • Et håndklæde til at brede ud i skødet, fanger den opløste GelColor der ryger ud af staniolpakkerne.
  • 10 stykker staniol, ryk 5 brede strimler af og del dem i 2 så du har 10 nærmest kvadratiske stykker.
  • 10 vatrondeller
  • 1 flaske OPI Expert Touch lakfjerner findes i 2 størrelser: 30ml og 110ml - kan naturligvis også fjerne almindelig neglelak.
  • 1 neglefil gerne vaskbar som OPI Edge File 240grit der er perfekt til naturneglen. Det er praktisk den kan rengøres for lakrester.
  • Negleolie f.eks Pro Spa fra OPI

SÅDAN GØR DU:
Start med at mattere det lakerede område på dine negle, så den GelColor der sidder tilbage på neglen er helt mat, undgå at file ovenpå den nye udvoksing af din negl.

Væd en vatrondel med Expert Touch Lakfjerner på midten, placer det vædede område over din negl så det fugtige dækker din matterede GelColor.

Pak nu fingeren ind i staniol - gentag ved alle 10 fingre.

Vent 10-15 minutter - det er her jeg selv ser TV imens, og jeg kan faktisk også sagtens drikke kaffe med mine staniolpakker på. Gør hvad der passer DIG bedst, bare være tålmodig og lad produktet arbejde.

Åben til en af neglene og tjek om GelColoren er opløst og slipper din negl, gør den ikke det så pak ind og vent et par minutter mere.
Når GelColoren er opløst er det nemt at skubbe det opløste af med en rosenpind eller bare en negl.

Når du har fjernet GelColoren på alle dine negle, er de klar til at blive rettede i facon og masseret ind i negleolie. Det sidste er VIGTIGT, så dine negle forbliver smukke, sunde og stærke.

Neglene er nu klar til enten en ny omgang GelColor, almindelig lakering eller måske en pause alt efter hvad der passer dig bedst.

Holder du pause fra lak/GelColor kan du med fordel polere dem blanke med en Shiner Fil inden negleolien så de bliver ekstra blanke og glatte.
OBS! Negleolien ødelægger din Shiner fil så vent med olie til bagefter.

På skønt gensyn

Gitte