Tørbørstning en selvkærlig start på dagen

Jeg er KÆMPE FAN af tørbørstning, elsker at mærke hvordan koppen vækkes til live når jeg starter dagen med tørbørstning. Blodet ruller huden tones og føles glattere (dog ikke allerede efter 1 gang) døde hudceller løsnes og huden fremstår klar, levende og frisk. 

Du kan tørbørste præcist det tidspunkt på dagen der fungere for dig, for mig er det om morgenen - gør jeg det inden sengetid føler jeg mig simpelthen opfrisket og så har jeg svært ved at falde i søvn, til gengæld syntes jeg det er fedt at mærke hvordan blodet ruller og blodcirkulationen øges når jeg tørbørster om morgenen. 

Børstens hår stimulerer ikke bare blodcirkulationen så iltningen i blodet øges, nervevenderne i huden stimuleres så der frigives oxytocin, også kaldet kærlighedshormonet, der får dig til at føle dig godt tilpas og nedsætter evt. stress. 

Hvis du vil mindske cellulite (vi har det allesamme ikke?) så er tørbørstning også effektiv, det er nemlig veldokumenteret at tørbørstning har en effektiv effekt når det gælder mindskning af cellulite og få glattere og mindre "bulet hud"
Tørbørstning er i øvrigt ikke kun godt mod "bulede" lår men også mod indgroede hår

Sådan tørbørster du:

  • Børsten bruges ALTID på tør hud, deraf navnet
  • Start med at børste under dine fødder, så nerveenderne her også stimuleres
  • Forsæt op af benene i lange bløde strøg, undgå at børste i cirkler.
  • Gentag bevægelserne 6-8 gange i hver bane
  • Børst din mave og siderne på kroppen i retning mod hjertet. 
  • Børst også håndfladerne og fortsæt derfefter op ad af armene
  • Husk endelig også skuldre og nakken helt om til hårgrænsen

Du bestemmer selv om du vil tørbørste før eller efter brusebadet, bare huden er tør. Selv gør jeg det altid inden, det har også den fordel at du hurtigt absorberer din bodylotion/bodyoil hvis du smører dig ind straks du er ude af badet mens huden stadig er varm og let fugtig

Børsten jeg har valgt at sælge på klinikken og webshoppen er dansk produceret og et stykke håndarbejde, selve basen er lavet af bæredygtigt egetræ og hårene er ægte dyrehår.

Del ikke børste med andre, det er ikke hygiejnisk, brug den altid på TØR hud og vask den med mild shampoo 1 gang om ugen / med jævne mellemrum alt efter hvor ofte du bruger den - så holder din børste 1-2 år ♥️

Jeg kan kun anbefale dig at komme igang