Cup Me cupping sæt til ansigt & krop

259,00 kr.
Varenummer: LN 004

Cupping sæt til både ansigt og krop

Antal
1
Tilføj til kurv

Prøv cupping ansigts- eller cellulitebehandlindling derhjemme. 

I ansigtet: Rens huden og påfør derefter din ansigtsolie eller lidt facebalm. Brug ikke cupping på tør hud. Arbejd med de 2 små cupper i ansigtet i opad/udadgående bevægelser fra midten af ansigtet og udad. Gentag hver bevægelse 5-10 gange, arbejd ikke for hård det kan give små fine karsprængninger der dog hurtigt forsvinder. Jeg anbefaler dig altid at lave din behandling foran spejlet indtil du er fortrolig med tryk/pres.

Udglatter, løfter og dræner vævet, mindsker spændinger, øger blodcirkulation, stimulerer cellefornyelsen og giver huden glød og nyt liv.

Få inspiration og se mere i videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=3oDN8eCsb8Q

På kroppen / mod cellulite : Påfør Smooth my Booty olie på området inden cuppingmassagen, arbejde i bevægelser nedefra og opad. Det omvendt tryk i cupping virker dybt på bindevævet og bekæmper årsagerne til cellulite, du vil ved dagligt brug hurtig kunne se en markant forbedring. 

Bekæmper appelsinhud (cellulite) Stimulerer cirkulationen af blod og lymfe Mindsker væskeophobning Huden fremstår glattere og mere elastisk. Zeta Body Massage kopper arbejder dybt i vævet og arbejder på de "blokeringer" der forårsager forekomsten af cellulite og giver reelle resultater, 100% naturligt. Brugsanvisning vedlagt med instruktioner og tips til en perfekt lymfemassage, som en professionel!

Fremstillet i 100% medicinsk silicone, vegansk, hypoallergenic