Plump It - Volumising Lip Plumper

219,00 kr.
169,00 kr.
Varenummer: PI 001

Plump It! Lip Plumper 

Antal
1
Tilføj til kurv

Du kender den måske fra de sociale medier? Plump It Volumising lip plumper er nemlig verdenskendt der. 

Lip plumperen er med aktive naturlige stoffer (bl.a. chilliekstrakt) og en mikro vasodilator (VBE) der åbner kapilærerne og øger blodgennemstrømningen til læberne og skaber en naturligt fyldigere volumen i helt op til 12 timer.

Den øgede blodgennemstrømning og de aktive ingredienser vil give dig en prikkende fornemmelse i læberne som er helt ok - den forsvinder i løbet af et par minutter. 

Lip Plumper er et serum og ikke en lipgloss, den tørrer helt mat op så du kan bruge din yndling lipgloss eller læbestift ovenpå. Virkningen holder i læberne i 2-12 timer, det er individuelt hvor længe fra person til person så prøv dig frem, for at finde ud af hvor ofte du skal gen-påføre. 

Vegansk, klinisk testet, ikke testet på dyr, sikker at bruge også hvis du har filler i læberne. 

SÅDAN BRUGER DU Plump It!

  • Start forsigtigt ud! Plump It er meget effektivt, så det er vigtigt at du starter stille med ét enkelt klik, til hver læbe.
  • Klik én gang i bunden af applikatoren. Påfør på underlæben. Prøv at "spænde" ud i læben, i mens du påfører.
  • Klik én gang til og påfør på overlæben, som en lipgloss.
  • Plump It! vil prikke og "brænde" på læberne, fordi det virker, men denne fornemmelse forsvinder efter op til 5 min.
  • For at få mere plumping effekt kan du gentage op til maximalt 3 klik (fordelt på begge læber). Men vær forsigtig -    jo mere du påfører, jo mere plumper og prikker det, jeg anbefaler du altid starter ud med kun 1 klik. 

Ingredienser: Aqua, Phenyl Trimethicone, Glycerin, Vanillyl Butyl Ether, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-10, Phenoxyethanol, Capsicum Frutescens Fruit Extract.