Hudplejeklinikken Det Skønne Hjørne er flyttet

Jeg har flyttet min klinik til større (og tørrer) lokaler, 5 husnumre op ad vejen. 

Har du før besøgt min klinik ved du at den lå i vores omkring 100år gamle rødstenshus i hjertet af Mariager by med udsigt til fjorden. Der er ikke noget skønnere end at kigge på vandet, bare ikke når det kommer op gennem gulvet 🙈 Det gjorde det desværre pludseligt i entre/venteområdet ind til klinikken og en større udgravning/renovering er påkrævet. Det betød jo også at jeg var nødt til at finde et andet lokale til hudplejklinikken Det Skønne Hjørne.

Heldigvis har jeg kunnet leje lokaler her i Havnegade så det kun er husnummeret der er ændret. Min hjælpsomme søde mand Mogens har knoklet med maling og istandsættelse og med hjælp fra en af vores svigersønner er der blevet bygget en dejlig stor behandlerkabine som jeg selv syntes er blevet rigtig hyggelig, det samme syntes de kunder jeg allerede har behandlet der heldigvis også. 

Der er blevet god plads til neglebord og venteområde så alt i alt er jeg tilfreds med resultatet, der mangler stadig lidt "småting" men ikke meget. 

Jeg glæder mig til at byde både faste og nye kunder velkommen til behandlinger. 


Præcis som før tilbyder jeg:

  • Ansigtsbehandlinger, både de klassiske ansigtsbehandlinger, den alternative Japansk Lifting og de mere avancerede som Skin Resurfacing, Microneedeling og Microcurrent behandlinger. 
  • Farve af bryn & vipper samt retning af bryn
  • Lash Lift (permanent vippebuk) 
  • Hårfjerning med voks, både i ansigtet og på kroppen
  • Manicure af naturnegle
  • GelColor manicure 
Altsammen foregår på Det Skønne Hjørnes nye adresse Havnegade 2, Kld. 9550 Mariager, indgang i hjørnet at bygningen.
Du kan bestille tid på telefon/sms 26125720 eller online 24/7 via hjemmesiden HER 

På skønt gensyn
Gitte