3 i ku li' 🖤

Man kan næsten sige det er lidt kedeligt at det er de samme 2 hudpleje produkter der topper bestseller top-3 listen hos Det Skønne Hjørne også i 2021, men det er det bestemt ikke. Faktisk syntes JEG det er fedt, for det betyder jeg har udvalgt de rigtige mærker til klinikken og til jer. Mærker der har produkter der leverer de resultater du forventer - år efter år. 

På en SUVERÆN FØRSTEPLADS er ikke overraskende (igen igen) EXFO Cleanse fra pHformula

Grunden til JEG ikke er overrasket er at jeg jo ser og hører hvor glade i der bruger produktet er for det, men bestemt også fordi jeg jo VED at det har dokumentationen i orden OG at det leverer det som produktet lover. 

EXFO Cleanse er nemlig et renseprodukt der kan bruges af næsten alle hudtyper og hud-udfordringer uanset alder og køn. Det kan bruges på 3 forskellige måder, hvilket gør det perfekt til dig der ønsker en simpel effektiv hudpleje-rutine, dig der har et stramt hudpleje budget, til mænd der ofte ikke gider mange produkter og naturligvis ikke mindst til dig der ønsker et renseprodukt der mildt og supereffektivt fjerner snavs og make-up, exfolierer dødehudceller så huden virker mere klar/frisk og føles glattere og blødere og sammentrækker store grove porer. Den indeholder bl.a. Lactobionic Acid en PHA syrer der mildt løsner bindingerne mellem levende og døde hudceller og booster hudens naturlige eksfolieringsproces. Du kender måske AHA og tænker at "det her næsten er det samme og for skrapt at bruge hver dag" Men NEJ - Lactobionic syren har meget større molekyler og eksfolierer blidere hvilket gør den meget velegnet til daglig brug. 

Brug den som en del af din daglige renserutine sammen med vand eller som en "kornfri" ansigtspeeling et par gange om ugen hvor du fordeler den på ren tør hud og lader den virke et par minutter inden du vasker den. Brug den også som en opfriskende udtrålingsmaske efter behov. Her fordeler du den igen på ren hud og lader den virke 10-15 minutter inden du fjerner den med vand. Som maske giver den fornyet udstråling men har også en mere poresammentrækkende effekt p.g.a. den længere virkningstid. 


No. 2 på bestseller listen er absolut også en gammel kending, nemlig Post Recovery cremen også fra pHformula

Sikkert populær af nogle af de samme årsager som EXFO Cleanse, nemlig at den kan bruges af de fleste hudtyper uanset alder, hudtype og køn. Den fugter, plejer og beskytter helt basic, men samtidig genopbygger den også huden efter f.eks Skin Resurfacing ansigtsbehandlinger og den er ret god at kombinere med serum så du kan målrette din hudpleje på bedste vis. De fugtgivende og anti-inflamatoriske egenskaber fra bl.a. Sheasmør og Niacinamid/B3 har de flestes hud brug for hvilket gør Post Recovery til en favorit hos mange af mine kunder. 

No. 3 er allerede en bestseller selvom den faktisk er forholdsvis ny, det er nemlig  HYDRA FINISH fra Guinot

Eller som mine kunder siger når "tryllecremen fra Guinot"  Den er lynhurtigt blevet en bestseller og top-favorit hos mine kunder, hvilket jo nok også til dels skyldes at jeg selv er FAN. Den lilla creme, ja den er lilla pga pigmentet fra de naturlige mineraler i den, perfektionerer huden udseende uden at den virker makeuppet, noget mange af mine kunder sætter stor pris på. Det er ualmindelig drøj i brug, her gælder virkelig "less is more"  Du bruger den som sidste step i din morgen rutine, lynhurtigt og lækkert. Jeg har skrevet et mere fyldigt indlægom Hydra Finish tidligere, det finder du HER