3 skønne hudpleje nyheder fra Guinot

I mandags var jeg til årsmøde hos Guinot - en dag i skønhedens tegn i selskab med dygtige kolleger.  Vores internationale Guinot træner deltog og underviste os i de 3 nye hudplejeprodukter Guinot lancerer her i efteråret.

Hydra Summum Masque - en intensiv ansigtsmaske der både tilfører fugt, reparerer hudens barrierer og virker udglattende. Den indeholder bla. 2 forskellige Guinot-komplekser et hyaluronkompleks der er sammensat så huden fugtes maximalt og fugten holdes i huden og Aquasilanol komplekset der genopbygger, reparerer og gør huden mere modstandsdygtig mod ydre miljøpåvirkninger. Masken bruge efter behov hvis du "passer dine ansigtsbehandlinger" 😉 Får du ikke ansigtsbehandlinger fast, er det en god idé at have 1-2 faste dage om ugen hvor du lægger en ansigtsmaske der passer til din hud, mit udvalg finder du HER.

Anti Blemish Youth Serum - et serum jeg tror mange har ventet på. Det er nemlig et serum der både arbejder på at bekæmpe og udsætte ældningstegn i huden SAMTIDIG med det virker sammentrækkende på grove/store porer og har matterende effekt på skinnende hud og dæmper den rødme der ofte opstår i huden med alderen.  Brug Anti Blemish Youth Serum, ja faktisk alle sera, på ren hud under din dag- og/eller natcreme. Tænker du ikke det er det serum du har gået at vente på? så finder du et bredt udvalg af sera HER

Hydra Fraicheur Cleansing Gel - sidste nyhed er en lækker rensegel der mildt og effektivt fjerner al makeup og snavs fra huden. Det har en nærmest olieagtig konsistens der nærmest smelter på huden og forvandles til en mere mælkeagtig tekstur når du tilfører vand. Masseres ind i huden, tilføj lidt vand med våde hænder og arbejd i produktet, rens af med en vaskeklud opvredet i lunkent vand. Brug gerne din lotion/tonic efterfølgende. Hydra Fraicheur Cleansing Gel er velegnet til de fleste hudtyper og perfekt at fordele på huden inden du hopper under bruseren. Er du mere til rensemælk eller skum? Det finder du HER.

3 hudplejenyheder jeg personligt syntes har deres "berettigelse" i Guinots, i forvejen store, sortiment. 

Udover produktnyhederne blev vi også præsenteret og trænet i den sidst nye ansigtsbehandling HYDRA SUMMUM FACIAL, men den har fortjent sit helt eget indlæg her på bloggen så mere om den en anden dag. 

Dejlig frokost, kollegial sparring/samvær, præsentation af årets Guinot julegaver var også noget af det årsmødet bød på inden vi blev "sendt ud af døren" med en dejlig gavepose så vi selv kan prøve produkterne hjemme. 

Hvor heldig kan man være?