AUTUM ENERGY efterårets nye sæson ansigtsbehandling

Jeg er SÅ klar med efteråret nye sæson ansigtsbehandling hos Hudplejeklinikken Det Skønne Hjørne

AUTUM ENERGY ansigtsbehandlingen er sammensat så den tilfører din hud masser af vitaminer og energi til at komme gennem efteråret, den frisker huden op efter sommerens sol og vind 

OG så forkæler den dig, din hud og dit sind med aromakompresser, milde dufte, dobbelt afrensning, AHA peeling, gykoltoner, ansigtsmassage efterfulgt af afsluttende kølende mushroom gua sha massage og special maske med bl.a. C-vitamin der stimulerer kollagen og elastindannelsen i huden, virker ensartende på din hudtone, jævner pigmentpletter og giver glød.

Det er forholdsvis nyt at jeg selv sammensætter sæsonens ansigtsbehandling, tidligere har det ofte været mine hudplejeleverandører der er kommet med behandlingerne. 

Men jeg har med udgangspunkt i mine ønsker for hvordan min klinik "skal være" - nemlig en hudplejeklinik med højt fagligt niveau, personlig og vedkommende behandling der tilpasses mine kunders ønsker og behov, valgt at jeg fremadrettet også vil tilbyde mere forkælende, afstressende ansigtsbehandlinger til de af mine kunder der ønsker dette. 

Derfor er sæsonens ansigtsbehandling "kommet for at blive" ligesom mine elskede microneedeling, microcurrent og Skin Resurfacing specialbehandlinger naturligvis stadig vil fylde en stor del af hudplejeklinikkens menu-kort. 

Det er jo som jer der kender mig ved: hudens kvalitet der er min største passion. Derfor har jeg også gjort mig stor umage med at sammensætte sæsonens behandling så den virker ultra-forkælende OG naturligvis hudforbedrende. 

AUTUM ENERGY ansigtsbehandlingen tilbydes i september, oktober og november. 

På skønt gensyn på klinikken 

Gitte