Corona og tryghed på hudplejeklinikken.
Ja, det lyder måske lidt "højtravende" ligefrem at skrive tryghed i overskriften. Men fakta er at det vigtigste for mig er at DU føler dig tryg når du kommer hos mig til din behandling på klinikken. Jeg gør ALT hvad jeg kan for at passe på både DIG og MIG, og jeg tror (nærmest ved) jeg gør det rigtige.....

Jeg er nemlig lige blevet "løsladt" fra min selvisolation efter negative corona tests. Tests der har været nødvendige, da jeg har behandlet en kunder der umiddelbart efter sit besøg hos mig udviste symptomer og er testet corona-positiv.

ÆRLIGT, så er det overhovedet ikke fedt at modtage en sms fra en kunde om at hun umiddelbart efter hun var hos mig begyndte at vise symptomer på corona og blev derfor testet, tests der desværre viste at hun var/er smittet med corona.

Hjernen kommer da lige lidt på overarbejde med at tænke over hvad nu hvis.... Men det første der skulle gøres var at kontakte SST og få en henvisning til en test for en der har været i direkte kontakt med en corona-smittet, derefter skulle der aflyses kunder og ændres planer da jeg bl.a. skulle have været med min mor til forundersøgelse på Skejby inden en operation.

Da jeg var sammen med min kunde på klinikken i ca. 1,25 time og jeg jo er i direkte fysisk kontakt (rører ved) valgte vi som familie at gå i selvisolation til alle var testet.

Heldigvis har vi lige fået negative svar retur, så nu kan jeg igen byde velkommen på klinikken.

Siden jeg igen kunne åbne efter corona-tvangslukningen i foråret har jeg:

Arbejdet med mundbind.
Brugt håndsprit både før, under og efter behandlinger. 
Vasker hænder i desinficerende medicinsk håndsæbe.
Bruger engangshandsker i visse behandlinger, f.eks. manicure
Jeg spitter dørhåndtag med medicinske desinfektions whipes.
Har mellemrum mellem mine kunder så de kan undgå at mødes i venteområdet og der er tid til at lufte ud.
Jeg skifter lagen ved hver ansigtsbehandling og de kunder der "kun" skal have ordnet bryn o.l. ligger på engangshåndklæde.
Ved håndvask på kundetoilettet er der små klude til at tørre hænder i som smides til vask efter en gangs brug.

I mit venteområde er der håndsprit men hverken blade eller kaffe, men til gengæld er der faktisk heller ingen ventetid 😉

Kort sagt: jeg gør hvad jeg kan for at passe på både min kunde og mig selv.

Jeg er glad for at det jeg gør ser ud til at være "godt nok" og virke i forhold til at forebygge corona smittespredning, men hold nu op hvor er jeg ked af min kunde er forholdsvis hårdt ramt - og til info. så taler vi altså om en ung småbørns mor, hvis mand og børn heldigvis ikke er smittede. Endu et eksempel på at det faktisk godt kan lade sig gøre at undgå at smitte resten af sin husstand.

For god ordrens skyld: så er dette indlæg skrevet med "velsignelse" fra min kunde ❤️

Pas på jer selv og hinanden.

 

 

På skønt gensyn

Gitte

Du kan se mere om Corona og behandling på klinikken HER