MORS DAG ♥️

På søndag den 12. maj er det mors dag, en dag der bruges til at vis hvor stor pris vi sætter på vores mødre, hvor meget de betyder for os og hvor meget vi holder af dem.  


Det kan vises på mange forskellige måde, men mangler du en idé så kan du her på siden se nogle af mine forslag til hvordan du kan glæde og fejre din mor på søndag.  


Selv har jeg desværre  ikke længere en mor at fejre da jeg/vi mistede hende til kræft i foråret 2021 og det har nok gjort mig endnu mere opmærksom på hvor meget min mor har betydet for mig og hvor glad jeg er for at jeg huskede at fortælle og vise hende det - ikke kun til MORS DAG


Derfor HUSK det behøver ikke at kun at være på MORS DAG (altid 2. søndag) i maj du viser din mor hvor meget hun betyder for dig - der er 364 andre dage i året... 

Husk også at det virkelig ER tanken der tæller, så det behøver hverken været dyrt eller ekstravagant at vise din mor hvor stor pris du sætter på hende. 


Forkæl hende gerne med tid, nærvær, omsorg og forkælelse - præcis på den måde du tror hun vil elske det. Jeg er sikker på din mor vil blive glad for gavekort til forkælelse som f.eks en lækker ansigtsbehandling med masser af massage eller et Lash Lift der løfter vipperne og sætte hendes øjne i fokus, samtidig sparer hun tid på badeværelset med vippebukkeren og mascaraen.  Men mindre kan også gøre det,  mon ikke hun vil blive glad for en smuk buket du selv har plukket i haven og/eller naturen hvis ikke økonomien er til en tur forbi blomsterhandleren, eller byd hende på hyggeligt kaffebord med (hjemmebagt) kage. 

Skønhedsprodukter er som regel altid en hit som MORS DAG's gave. Måske kender du hendes favoritprodukter - eller hvad med at forære hende noget fra DIT favorit brand når det gælder skønhedspleje og makeup. 
Sidst men ikke mindst: VÆR SAMMEN - inviter på samtale-gåtur i naturen, hav evt kaffen med i thermokanden, eller hav måske planlagt frokost et sted på ruten. Slut dagen af med et kæmpe kram  - det kender jeg ikke nogle mødre der ikke kan li' ♥️