2 in 1 pressed powder & foundation Österlen (medium)

210,00 kr.
159,00 kr.
Varenummer: ID 370076

Fast mineralpudder & foundation i et produkt. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Pressed 2in1 Face Powder & Foundation Österlen (medium, perfekt til dig med lidt farve i huden)


En 2-i-1 pudder & foundation med en silkeagtig struktur, der blender let ind i huden. Føles nærmest ikke på huden og tilpasser sig din egen hudtone, giver et fint naturligt matteret look.

Den fine "creme to powder" konsistens gør det sammen med den tilhørende svamp nemt at påføre. Rig på naturlige mineraler og olier, der beskytter og plejer huden. Kan bruges både som matterende pudder eller foundation hvis du ønsker et let dække eller til touch op i løbet af dagen 

IDUN Minerals Pressed Powder & Foundation er baseret på højrensede mineraler, der tillader huden at ånde og derfor er velegnet til både sensitiv, kombineret og acne-ramt hud. 
Derudover er denne foundation beriget med naturlige olier som passionsfrugt olie. Olien hjælper til at huden bliver mere glat og ensartet. Desuden bidrager passionsfrugt olie til at beskytte huden mod ekstern stress. 
Dette er også med til at give den lette, silkebløde følelse på huden når den påføres og da olien nemt arbejder sig ind i huden, tilstoppes porerne ikke.  

Pressed Powder & Foundation er 100% vegansk og dermatologisk testet. Fri for parfume.